202006060666 Patent Numarasının Sırrı

Bill Gates insan beyin dalgalarını sanalpara madenciliğinde kullanmak için patent almış.”Beden aktivite verilerini kullanan sanal para sistemi”adı verilen patent sanal para madenciliğini insan vücudu faaliyetiyle enerji açığa çıkararak yapmayı hedefliyor. 

26 Mart 2020 de alındığı belirtilen bu patent pekte masum görünmüyor. İnsandan enerji açığa çıkarmak ve bundan Sanal para üretmek gibi sınırları zorlayan bir proje. Kripto Para üretmek için inanılmaz bir elektrik kullanılmakta. Bitcoin madenciğini yapan ve konuyla ilgili olanlar ne demek istediğimi hemen anlayacaktır. Birçok devlet kullanılan bu yüksek enerji kullanımı için kaygı duyup harekete geçmiştir. Bill Gates bu enerjiyi insandan üretmeyi hedeflemiştir. Bazı kaynaklarda bu patenti Google'un aldığını belirtmiştir. Kimin aldığının önemi yok. Bu insanlığa ne getirir, insanlıktan ne götürür onu konuşalım.
Öncesinde bir dünya vatandaşlığı projesi. Tek dil Emoji, tek millet, tek din yada lego din ile birlikte kontrol edilebilir ve köleleştirilebilir bir insan ile robotlaşmış dünya. Ölüm korkusuyla chip takma. Yardım ediyoruz, iyiliğin için diyerek seni kullanma. Tek tuşla talimat verme. Tek tuşla kalp krizi geçirme, tek tuşla insanı harekete geçirme. Ucu sonu olmayan, sınırı ve neye malolacağı bilinmeyen bir girdap. Kendini yapay zekaya sat, kobayım ol, bana hizmet et, boğazındaki ip bende olsun organize aklıyla eline kırbaç almış, ağzının suyu akan tarikatın mensupları. Dijital cüzdana geçmek için hızlandırılmış bir programa alındık. Bu Cüzdan sensin. Seni bu cüzdanın içine sokmak temel gaye. Sen kimsin diye sormalarına gerek yok. Cüzdan ellerinde. Ne var bu cüzdanın içinde. Kimlik bilgilerin, pasaportun, ehliyetin, hastalıkların, raporların, kullandığın ilaçlar, suç bilgilerin, gittiğin yerler, yediğin yemekler, neye ne harcadın, kime para verdin, gözünün rengi ne, ne iş yaptın, hangi eğitimleri aldın, ateşin var mı? tansiyonun kaç? kalp atışının hızı, abartmıyorum dışkınızın rengi dahi burada. Tabi bu sağlık için taktıkları çip ile entegre olacak. İnsan beynine mikro chiplerle insanı kumanda etme gibi şeytani akıl. Farelerde başarılı oldu. Sıra insanlarda. 
Tabi bu dünya vatandaşlığı için akılalmaz ve acımasız planlar, ölüm oyunları ve pembe vaatler. Bu Cüzdana sahip olursan ve dünya vatandaşlığını kabul edersen ki mecbur bırakacaklar sana 2000 dolar değerinde para yada maaş bağlama gibi yöntemler kullanılacak. İstediklerini aldıktan sonra maaşını kesip, artık kendi paranı kendin kazan diyecekler. Çok da cazip gelecek bedava para. Bedava peynir fare kapanında. İnsan vücuduna yerleştirecekleri cip ve sensörlerle insan fonksiyonlarından enerji açığa çıkarma. Bu enerji ile sanal para kazanma. Patent alındığına göre bu bir hayal ürünü değil. Patent verildiğine göre yapılabilirliliği olan ve birtakım kriterleri yerine getirmiş ıspatlanmış denenmiş bir proje. Tek sıkıntı insanlarda bu teknolojiyi nasıl kullanırım nasıl buna zorlarım.

İşşizim, maaşım yatıyor, ben dünya vatandaşı oldum diye sevinme. Maaşını kesip seni koşturacaklar. İşte fütüristlerin işsizlikte birgün iş olacak diye bahsettikleri tam olarak bu. Vücut fonksiyonlarını ne kadar çalıştırırsan o kadar para demeyecekler. Tuşa basıp seni koşmaya zorlayacaklarda. Nerde demokrasi nerede özgürlük nerede insan hakları. Amaç kontrol edilebilir Robotik insan. Yani boğazımıza ip takmak isteyen bir şeytani akıl.

Yapay zeka anlamında insan verisini çalıp bir data oluşturmak bir başka amaçları. Çok veriye ihtiyaçları var. Buna big data demişler. Bu veriler robot insan üretmek için kullanılacak. Nüfus açıkları buradan tamamlanacak. İnsanı kontrol etmek. Kendi ürettikleri insansı robotları yönetmek. Artan normal insan nüfusu onlar için tehlike. Dünya kaynakları sınırlı. Su yeterli değil. Ve su savaşları beklenen bir durum. İstedikleri şey Dünya nüfusu 500 milyona indirmek. Ve insanları tuşlarla, Teknoloji ile gütmek, yönetmek, kullanmak, emirleri altına almak, sömürmek, asimile etmek, köleleştirmek. Tek tuşla 500 milyon insanı aynı anda koşturmak. Bu teknoloji masum değil. İnsandan Sanal para üretmek, sadece bu değil amaç ruhunu da almak, insanlıktan çıkarmak. Karakteri, duygusu, dili, Dini, milleti olmayan bir dünya kurmak. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar