Türkiye Cumhuriyeti Devleti Fiili İşgal Altında.

Dünya var gücüyle kaosa gidiyor. Küresel güçlerin sabrı kalmadığından bir labaratuvar virüsü ile planlar 20 yıl öne çekilmiştir. Hep teknoloji dedik fakat birinci önceliğimizin teknoloji değil, gıda olduğunu anlamakta geç kalınmıştır. Türkiye'yi bu kaos ve belirsizlikten çıkarmak için vatanını seven siyasal partilerin güç birliği yapması en doğru olandır. İç çekişmeler bir kenara bırakılarak durumun vehametinin farkına varılması elzemdir. 15 Temmuz ruhunun ötesinde bir iç güç birliğine ihtiyaç vardır.

Bilgi güçtür. Düşmanını iyi tanımak ve iyi bir analiz yaparak görülmeyenler görülmelidir. Çok şükür ki ülkemizde bunu gören vatansever akıl sahipleri mevcut. Peygamber Efendimiz (s.a.v) "Düşmanın Silahlıyla Silahlanınız" buyurmaktadır. Güç düşmanı tanımaktan geçer.
Doğu Akdeniz'de 200 adet savaş gemisi namlusunu Türkiye Cumhuriyeti'ne çevirmiş beklemekte. Bu savaş gemileri Fransa, ABD, İngiltere, Rusya devletlerine aittir. Denizaltıların  sayısı bilinmemektedir. Sanıldığı gibi bu savaş gemileri Rusya için orada değil, Türkiye için oradadır. Doğu Akdeniz'de 3 Trilyon Dolarlık doğalgaz rezervi bulunduğu bilinmekte. Bu rezerv Türkiye'nin 572 yıllık doğalgaz ihtiyacını karşılamakta. Bütün Avrupa'nın ise 30 yıllık ihtiyacıdır. Ortadoğuda Türkiye'den başka devlet bırakılmadı.

İngiltere Kıbrıs'taki Akrotiri Üssü'nde bulunan 7 adet savaş uçağını 138 e çıkarmıştır. 

ABD 2018 yılında Bulgaristan' da bulunan 3 askeri üssü faaliyete geçirmiştir. Namlusu ve harekat yönü Türkiye Cumhuriyeti devletine çevrilmiş beklemekte. Bu resimlerle ve belgelerle kanıtlanmıştır. 

İsrail Yunanistan ile bir radar sistemi anlaşması yapmıştır. Burnumuzun dibindeki Girit Adası'na kurulan bu sistem ile Türkiye Ankara' ya kadar izlenmektedir. 

Birçok Avrupa Devleti Kıbrısta üs istiyor. Görüldüğü gibi Büyük Dünya Savaşının merkezinde Türkiye yer alıyor. 

Suriye işgal edilirken hedef yine Türkiye Cumhuriyeti devletiydi. Orta doğuda ne yaşanıyorsa hedef Türkiye'dir. İran ile yaşananlarda hedef yine Türkiyedir. 

Türkiye Cumhuriyeti devleti fiili işgal altındadır. 


Yorumlar

Popüler Yayınlar