Covid-19 İle Hedeflenen Dünya

Coronavirüs ile hedefledikleri Dünya

Diyorlar ki;

Halinize şükredin. İstersek daha beterini de yaparız. Ne diyorsak onu yapın. Kurtuluşunuz için tek çare var o da bizde. Kurtuluş için Dijital dünya düzenini bekleyin. Bunu size empoze edebilmek size kabullendirmek için her türlü oyunu, her türlü operasyonu acımadan yaparız. 

Çip Modeline geçmeden Coronavirüsü bitirmeyecekler. Bu kadar korku salınıp, bu kadar ilerledikten ve başarılı olduktan sonra başladıkları işi yarım bırakmazlar. İnsanlık direndikçe yeni trajik kaoslar organize edilecek. Herşey hazırda devreye sırasıyla sokulacak. Aşıyı bulsalar bile bundan mikroçiplileri faydalandırırlar. Allah c.c. Bu şeytani akla fırsan vermesin. 

Evrensel Temel Gelir Yasası ve Modern Sosyalizm batıda Demokratik Sosyalizm adı altında birtakım yeni oluşum ve kavramlar sıkça tartışılacak. Önce toplu sokak hareketleri görülecek. Bu durumun ABD de başlaması çok yüksek ihtimal. Planlı bir şekilde köşeye sıkıştırılan halka başka çare bırakmayacaklar. Kaybedecek birşeyi kalmayan ve aç olan halk sokaklara dökülüp yağma yapıp açız diye bağıracak. Tedarik zincirinin kopması bekleniyor. Böcek istilaları kontrollü bir şekilde devam ediyor. Çekirgeler Tarım arazilerini talan ediyorlar. Hayvancılık bitirilmek isteniyor. Korbon salınımı iklime zarar veriyormuş. Hayvanlar çok su içiyormuş. Su savaşları yıllardır söylenen ve beklenen bir durum. Bağışıklık zayıflatılmak isteniyor. Beslenme alışkanlıkları değiştirilmek isteniyor. Protein güneşten üretilecek. Sıkıştırılmış gıda kapsül gıdayı yerleştirilmek isteniyor. Veganlık özendirilecek. Acıtasyonlar yapılıyor. 
Bilerek köşeye sıkıştırılan ulus devletlere ve halka zorunlu bazı dayatmalar yapılacak. Evrensel Temel Gelir Yasası gündeme gelecek. Her vatandaşa maaş denecek. Şart koşulup önce Dijital Vatandaş olacaksın denecek. Kendi istedikleri kıvama gelene kadar insanlığa acımak yok. İşte işin ardındaki akıl bu. Yaparlar yapamazlar orasını Allah bilir. Buna göre önlemler alınmalı. 

İnsan vahşi idi. Bedevi oldu. Sonra Esir oldu. Şimdi Ücretli. Bundan sonra 5. Dönem ise "ortak" olacak. Yeni ekonomik sistemin adı bu.Yani çalışma hayatında emeğin bedeli ortaklıkla belirlenecek. Yani çalıştırdığın eleman işyerine ortak olmadan çalışmayacak. Bu yeni dünya düzeninin bir parçası diyalar. Aklınızın bir köşesinde dursun. Buna Modern Sosyalizm demişler. Küreselizmin parçası. Yeni Kölelik düzeni. Örneği var mı evet. Huawei 6500 çalışanını ortak etmiş. Beyin operasyonları yapılıyor. Ortak olunca daha mı çok kazanacaksın hayır. Ama ortaksın. Ona göre çalışacaksın. Acımasız bir Kölelik düzeni. Kulağa hoş geliyor. Sizi eskisinden daha fazla kullanmadan kimse sizi işine ortak etmez arkadaşlar. 


Koronavirüs önümüzdeki 5 yıl içinde birçok küresel rislerle karşı karşıya bırakılacak. İşsizlik, hiper enflasyon, gıda tedarik zincirinde kopma ve kıtlık, bölgesel ve devasa kitle göçlerine bağlı olarak iç savaşlar ,Ülkelerarası savaşları da görmek mümkün. ABD Çin arası bir nükleer savaş ihtimal dahilinde. Daha önce de belirttiğim gibi Gıda ve suda kendi kendine yeten ülkeler savaşın galibi olacak. Maslow İhtiyaçlar Teorisi nin temelinde yer alan gıda ve barınma ihtiyacı seviyesine indirilmiş bir insanlık görülecek. 

DEĞERLİ HOCAM MURAT AKAN DİYOR Kİ

Dünyayı ateşe verenler, Kıyamet Planlarının gerçekleştiğinde nereye sığınacaklarını da önceden hazırlamışlar.

Küresel baronların çoğu, Coronavirüs sürecinde "Kıyamet Sığınakları"na çekildiler.

Salgın sonrası “Kıyamet sığınakları”nın satışları tam yüzde 400 artış gösterdi...

Kıyamet Sığınakları, çelik betondan yapıldı. Kapıları kurşun geçirmez.

Bu pahalı ve lüks Sığınaklar, havadaki hastalıkları ve nükleer tozları süzebilen hava filtrelerine sahip.

Bir sığınak aynı anda yaklaşık 22 kişinin lüks içinde yaşayabilmesine imkân tanıyor...

Sığınaklarda bir kişinin 6 ay süreyle hayatta kalabilmesine imkân sağlayan çeşitli kurutulmuş gıdalar bulunuyor.

Hani ünlü şirketlerin CEO'ları Coronavirüs ortaya çıkınca bir anda istifa etmişlerdi ya...

İşte nedeni yeraltı sığınaklarına girmek içindi...

Yorumlar

Popüler Yayınlar