Zorunlu Dijital Aşı ve Biyometrik Çip Geliyor.

IMF Borç verdiği Afrika ülkelerine "zorunlu aşı ve biyometrik çip takma" şartı getirmiş. Zorunlu aşı dediği dijital aşı. Çok çalıştı Bill Gates bunun için. Onunda ipleri birilerinin elinde. Seçilmiş ve proje insanlar. Facebook'un sahibi Mark Zuckerberg, Tesla'nın kurucusu Martin Eberhart, Google'un kurucusu Larry Page ve Sergey Brin. Kurulan birçok teknoloji devleri aynı organize aklın emrinde.
Dijital Dünya'nın en kritik ögesi veridir. Yapay zeka, algoritma veriden beslenir. Big Data dedikleri bu veriler entegrasyonu olmadan sistem işlemez. Yapay zeka, zekasını insandan çalar. Çalar diyorum birçoğunun haberi yok. Ve bunu kendi rızanla yaparlar. Paranı alıp evine, yatak odana kadar girerler. Cep telefonlarının bataryasını çıkarmadan kaydı durduramazsınız. Telefonumuz kapalı iken dahi dinleniyoruz. Laptop, akıllı telefon, Web cam kameralarını siyah elektrik bandı ile kapatınız. Biri sizi gözetliyor (olabilir). Akıllı televizyon var evlerimizde dikkat ediniz. Her dijital, elektronik cihaz farklı amaçlara hizmet ediyor olabilir.

Bilindiği gibi Kıbrıs Rum yönetimi AB ve IMF ile yaptığı anlaşma uyarınca 10 milyar euro yardıma karşılık bankalarındaki 100 bin euro'nun üzerindeki 68 milyar euroluk mevduata yüzde 40 vergi alınmasını kabul etmişti. Rum bankalarında yaklaşık 38 milyar doları bulunan Ruslar ise bu anlaşmayla 15 milyar euro'yu kaybetme riski ile karşı karşıya kaldılar. Bu durum Alman Şansölyesi Angele Merkele patlatıldı ve ertesi gün boy boy çırılçıplak resimleri İnternete sızdırıldı. İddiaya göre Rusya intikam aldı. Bu resimler 1973 yıllarında çekilmiş tam 47 yıl önce bu teknoloji varsa şimdi neler var şaşırmayın.

IMF'ye borcu olan devletler ilk kurbanlar olarak seçildi. Hacklenebilir insan. Zorunlu olan bu aşı insanı data yapma, bilgisayara aktarma, insanın şifrelerini çözme projesidir. Adım adım ilerliyor sinsi plan. Dijital aşıya Bill Gates çalışıyorsa ID2020 ile, Virüsü Bill Gates çıkardı iddialarını haklı çıkarıyor. Onun gücü buna yeter mi? Yetmez arkadaşlar. Yazılarımda hep bahsettiğim bu aşı insan DNA sını çözüp ölümsüzlüğün sırrına erme ve duruma göre ırklar meydana getirme organize aklıdır. Dünyada gelişen herşey bir amacın parçaları ve hepsi birbiri ile ilintili.

Bahsedilen bu çip de sağlık kontrolü adı altında Hacklenebilir İnsan modelinin bir kolu. Afrika ya borç verme karşılığında dayatıldı. Her ülkeye farklı usullerle kabul ettirilme yoluna gidilecek. Hoşgeldin Dijital Dünya. Moder çağın modern köleleri emrinizde. Yakında tüm dünyada.

Biz teknolojiye karşı değiliz. Bilim ve Teknoloji kullanan akla hizmet eder. Bunların amacı aklı teknolojiye hizmet ettirmek.

2018 de duyurulan Rockefeller-Microsoft projesi ID2020  Dijital küresel kimlik sistemi ve 2015 te BM tarafından duyurulan”BM 2030 Ajanda”nın ortak noktası tek dünya devleti ve insanları çip ile Beşikten mezara kadar takip sistemi.İnsanlığı Ezoterik Nepotizm tarikatına köle yapmak. 

Bağlantıyı Kopyalayıp Sosyal Medya Mecraların da Paylaşalım. En azından farkında olalım. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar