Covid-19 Sonrası Bizi Nasıl Bir Dünya Bekliyor?

21. yüzyıl tasarımı devletler üstü bir güç tarafından yapıldı,simülasyonu yapıldı, tatbikatı yapıldı ve devam eden bir uygulama süreçler dizisi devam ediyor. Bizi bekleyen ise Blockchain tabanlı bir yapay zeka dünyasıdır. Blockchainsiz bir dünya kurulacağını bildirenlere, Blockchain olmadan bir dünya kurgusundan bahsedenlere itibar etmeyiniz. 
Coronavirüs sonrası en çok duyacağımız teknoloji insanlara Biyometrik Çip takma tartışmalarıdır. Savunanları, faydalarından bahsedenleri, getirdikleri, götürecekleri sıkça gündeme gelecek. Dünya'da hayvanlara takıldı. Türkiye'de de takılması gündeme gelir. Aşılır bunlar. Sonra sıra insanlara gelir. Nihayetinde kabul göreceğini buna mecbur bırakılacağımızı yarı gönülsüz görür gibiyim. Hiçbir devlet eğitim sisteminin gönüllü olarak, online eğitime geçmesini kabul etmezdi ama geçildi ve eksikleri tamamlamaya çalışılıyor. Bunun gibi düşünün. İnsanların ayaklarını topraktan kesme projesi sosyal deneyi başarılı oldu diyebiliriz. Analiz etmek için akletmek gerekir. Gaybı Allah c.c. bilir de, bunları görmek Gaybı bilmek değildir. Kışın geleceği sonbahardan belli olur. Dünyadaki gelişmeleri takip ederseniz nereye gidildiğini de bilirsiniz. Aklı bilirseniz, kişiyi bilirseniz, ne yapacağını ne yapmak istediklerini de anlarsınız. Zaten birşey gizledikleri yok göstere göstere geliyorlar.
Blockchain Teknolojisi matbaanın bulunmasına benzemez. Öyle kolay olsaydı binlerce ve hatta milyonlarca insanın kanına girmezlerdi. Blockchain devletsiz, milliyetsiz, merkeziyetsiz, dinsiz, duygusuz bir dünyayı öngörüyor. Sen ben bunlardan vazgeçmeyiz de, zaten hedef gelecek ve doğacak yeni nesil. Uyanık olalım. Artıları eksileri nelerdir onu konuşalım. Şuan en çok tartışmamız gereken konu budur. Teknoloji kullanan akla hizmet eder. Burada maksat Dünyayı yapay zekaya yönettirmek ve bu yapay zekanın başına geçmek. İşin özeti bu. Bağışıklık sisteminizi güçlü tutun. Vegan bir beslenme sistemi getirilmek isteniyor. Büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar hedef alınmıştır. Bunları siz de düşünün cevaplar arayın. Et, süt ve süt ürünleri yemezsek ne olur, neden bunu istiyorlar düşünelim. 
Bu tasarımı yapanlar ulus üstü güçler yani Birleşmiş Milletler ve entegre olduğu kurumlar. Rothschildler ve Rakafeller gibi ailelerin üzerinde onlara şekil veren bir güç daha var. Bu merkezlerden biri Pentagon dur. Burada her devletin bir gölge masası vardır. Kararlar burada alınıp devletler buradan yönetilmeye çalışılır. 70 yıldır uyuyan millet uyandırılmıştır. Bu aklı çok iyi anlamalısınız. Anyamazsanız hayatınıza yön veremezsiniz, karar alamazsınız, bu travmadan çıkamazsınız.

Artık toprak neyse Blockchain, de odur. Merkeziyetsiz, vatansız, milliyetsiz dünya vatandaşlığı sistemi bizden ne götürür ne getirir iyi analiz etmek gerekir. Google dese ki ben Google Cumhuriyetini kurdum gelin benim vatandaşım olun. Vatandaşım olana aylık 1000 tl. Demokratik Dijital Dünya dedikleri bu. Artık Türk vatandaşı değil Google Cumhuriyeti vatandaşısınız. Yapmak istedikleri kimse Ne Mutlu Türk'üm Diyene diyemesin. Unutsun. Seçim tek tuşla. Sonucun açıklanması ise oylama biter bitmez. 

Dünya önce dağıtıldı şimdi istedikleri gibi toplamak istiyorlar. Orkestra şefi Biil Gates. Aşıyı merak ediyorsanız Bill Gates'i takip edin. Blockchain devletsiz toplum demektir. Blockchain yapay zeka devletidir.

Üç tip şehirler kurulacak. Mega şehir, smart şehir, Lojistik şehir. Türkiyede Lojistik Şehirler  İzmit Kocaeli, Mersin ve Trabzon olması muhtemel yerler. İpek yolu Türkiye den geçer, 3.köprü hızlı tren hattının geçeceği köprüdür. Üretmeliyiz. Gelen trenleri nasıl dolu göndermeliyiz onu düşünelim.

İnsan teknolojinin emrine girme aşamasındadır. Nakitsiz toplum. Hacklenebilir İnsan. 

Yeni Dünya Blockchain tabanlı yapay zeka üzerine oturtulmuş dijitalleşmeyi gerektiriyor. Bütün kurgular bu yönde.


Gelişmeleri Takip Ederek Bildirim Gelmesini İstiyorsanız ve Dijital Gazeteciliğe Destek Olmak için Web Sayfamıza Abone Olun. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar