Uzayda Garip Işıklı Cisimler Göreceksiniz Korkmayın, İnanmayın!

Sahte uzaylıları, UFO denilen cisimleri, uzayda ışık hareketleri göreceğiz. Bunlar illüzyondur. İnsan aklıyla oynayacaklar. Algılarla oynayacaklar. İnsanları dehşete düşürerek, kıyamet senaryoyoları yazmak istiyorlar. Bu da mı oldu denilen birtakım olağan dışı varlıklar olaylar vuku bulabilir. Bunlarla ilgili resmi açıklama yapan kişiler görseller yayınlanabilir. Bunlara inanmayın. Korku salmak ve birtakım teknolojileri oturtmak için oyunlar oynanıyor. Bunlar Mesih ve Mehdi bekleyenleri desteklemek, kıyamet senaryoları yazarak kendileri umut olmak istiyorlar.
 Hologram teknolojisinin farkında olun. Teknolojiyi takip edin. Teknolojiyi kullanarak bir oyun tezgahlanabilir. 5G altyapısı oluşturulmaya çalışılıyor. Seri bir şekilde uzaya uydular gönderiliyor. Yeni Dünya insanına şekil verme ayar verme çabaları şiddetle devam ediyor. 2020 milattır. Bu günler 10 yıl sonra taş devri gibi gelecek insanlara. 1. Sanayi devrimi Buhar enerjisinin kullanılmasıdır 2. Sanayi devrimi elektriğin bulunmasıdır. 3. Sanayi devrimi bilgisayar Teknolojisi akıllı cihazlardı. 4. Sanayi devrimine girdik. 4. Aşama öncekilere benzemez. Karıştırmayalım. İnsan beyni makinalara teslim edilecek. Yönetsel Algoritmatik düzene geçiyoruz. Dünya vatandaşlığı modeli dikte edilecek. 
İnsan fınksiyonlarından enerji üretip para kazanma devri başlıyor. İnsan bütün milli duygulardan arındırılıyor. Robotik insan modeli geliyor ve kapıda. Meslekler şekil değiştiriyor. Yazılım ve kodlama öğrenin. İnsan bir veriden ibarettir onu çözüp data yapıp kullanacağız mantığı hakimdir. İnsan kontrolü herşeyiyle kumandanın ellerinde olduğu bir şekli gerçekleştiriyorlar. Birçok alışkanlıklarımız değişecek ve cazip hale getirilecek. İnsanların ayakları topraktan kesildi ve bu düzen devam ettirilecek. İnsanı çözüp insan yaratma gayreti içindeler. Korku salınacak. Hacklenebilir İnsan istiyorlar. İnsanda çip modeli geliyor. Beynini kontrol altına almak istiyorlar. Herşeyin le duygularınla, sağlığınla tam bir kontrol isteniyor. Big data devridir bu. Data ve algoritmalar hüküm verecek. Duygular yok sayılıyor. Bu teknolojiler ne getirir ne götürür çok iyi analiz yapmalıyız. Faydasına zararına sizler de karar verin. Uyanık olalım.


Gelişmeleri Takip Ederek Bildirim Gelmesini İstiyorsanız ve Dijital Gazeteciliğe Destek Olmak için Web Sayfamıza Abone Olun. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar