Bill Gates Ne Yapmaya Çalışıyor?

Bill Gates küresel ısınmanın önüne geçmek için güneş ışınlarını azaltmak amacı ile dünyanın etrafına uzaydan tebeşir tozu atacağız diyor.
Ancak bunun tebeşir tozu değil içerisinde Alüminyum alaşımlı zihin kontrolünde kullanılan bir metaryel olduğundan tüm uzmanlar hemfikir.

Aşı konusunda 10 yıldır çalışmalarının olduğu bilinen Bill Gates'e orkestra şefi görevi verilmiştir. Detaylı araştırırsanız bütün teknoloji ve sosyal medya ve hatta bütün devleri arkasında bir güç vardır. Dünyada övülerek bahsedilen bu kimseler sadece kukladır. Fikir onlara ait değildir. Sermaye onlara ait değildir. Sıradan bir insanınmış gibi masum göstermek için kandırmak için bir perdelemedir. Bill Gates de bunlardan biridir. Kendisinden haddi olmayan konuşmalar ve açıklamalar duyuyoruz. Mesela ABD başkanına "Savunna harcamanızın %5 ini önlemler için harcasaydınız bu durumda olmazdınız" diyecek kadar cesur. Arkasında kim var? Küreselciler. Çini yapay zeka devleti yapan ABD nin skt sini bitiren güç.
Bill Gates aşının süresi konusunda oynak bir tavır sergilemektedir. 12-18 ay dedi. Sonra 5 yıla kadar sürebilir dedi. Sonra bulunmamış bir aşı için bulunsa bile bu aşı yaşlı nüfusta etkili olmayacak dedi. Yani aşı hazır ortam henüz istediğimiz kıvama gelmedi diyor. Dijital aşıdan bahsediliyor. Bu virüsü teknoloji ile altederiz deyip insanlara çip takma konusunu gündeme getiriyor. IMF Borç için başvuran 116 ülkenin 40 ına para veriririm diyor. Bu 40 ülkenin hepsi Afrika Kıtasında. Fakat şart var. Bu parayla elektrik gitmeyen köy kalmayacak. Çok düşündüğünden değil tabi. Elektrik olmadan proje harekete geçemiyor. 2. şart her aileden 2 kişiye çip takılacak. Bill Gates de öyle demişti. IMF ile Bill Gates i yönetenler aynı kişi olduğu aşikar. 3. şart zorunlu aşıyo biz yapacağız diyorlar. Aşı dijital aşı. Mikro çipli, insan verisini dataya yüklemeyi amaçlayan bir aşı. Bu data insansı robot yapımı için kullanılacak. Aşıyı buldum diye bağıracak kişi de Bill Gates gibi görünüyor.

Şimdi de güneşe takmış kafayı yerin 12000 metre üstünden boşluğa tebeşir tozu atacakmış. Büylece Güneş ışınlarını azaltıp küresel ısınmayı durduracakmış. Güneşe gözlük takmak projeleri var. Güneşi Dünya'nın istedikleri yönüne verip, istemedikleri enlem ve boylamlara vermeme aklına sahip bir şeytani akıl ile karşı karşıyayız. Dünyada yapay güneş ve yapay ay çalışmaları hızla devam ediyor. Marsa ve aya yolculuk çalışmaları hız kazandı. Yeni Zenlandada elitler tarafından kurulmuş yeraltı şehirlerinden bahsediliyor. Yüzen yapay adalar ada şehirler projesinden bahsediliyor. Para babalarını korku saldı. Parası olan ada satın almanın derdine düşmüş. Facebook'un eski ceosu ada almış ilkel bir hayat sürüyormuş. Dünyadan kaçmak denen bir kavram türedi. Onlarca felaket senaryosundan bahsediliyor. Bir korku düzeni kurulmak isteniyor. Galiba başarılı da olunuyor. 
Çekirgeler üzerinde çalışılıyor. Çekirgeyi antenleri vasıtası ile kontrol altına almak istiyorlar. Amaç bu milyarlarca hayvanı istedikleri yöne salmak istiyorlar. Bir günde 35000 kişinin tükettiği yiyeceği talan ettiği söyleniyor. Hayvan istilalarının artacağı yorumlarını duyuyorum. Yeraltı tarımı için çalışmalardan bahsediliyor. Yeraltında tarım yapılmak isteniyor çünkü yer üstünün zehirleneceğinden söz ediliyor. Bunu böcekler vasıtası ile toprağın zehirlenmesi olarak ifade ediliyor. Sivrisinek üzerinde gen çalışmaları var. Sivrisinek ile bir virüs bulaştırma projesinden bahsediliyor. 

Büyük bir kaos, belirsizlik var. Algı operasyonları ile beyin boşaltılmak isteniyor. İlk önce yaşlı nüfus hedefde. Yeni düzene ayak uyduramayacakları düşünülüp bir bağ koparma operasyonu var. Şimdi ninem ne anlar dijital cüzdandan. Ecelleriyle ölmelerini bekleyecek vakitleri yok. Kalan sağları ise Hacklenebilir İnsan yapıp kullanmak istiyorlar. Yani bu anlattıklarımın hepsini Google dan bulabilirsiniz. Bunları ben uyduruyorum. 

Şimdi birde uzaydan garip Cisimlerden bahsediliyor. Ufo, uzaylı, garip ışıklar falan. Algıyla oynuyorlar. Oyun. Bilmediğiz Teknolojisiler var. Bunlarla akıl oyunları yapılacak. Amaç şu. Yeter artık ne yaparsanız yapın bana, denmesini istiyorlar. Dünya yaşanılacak yer değil dedirtip, canından bezdirmek isteniyor. Mehdi Mesih oyunları var. Tanrıyı kıyamete zorlamak şeytani aklı hakim. 
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) virüs için organik diyor. Bu resmen insanlığa hakarettir. Trump virüs üretilmiştir, kasten yayılmıştır diyor. Delilim var açıklamama izin yok diyor. CIA araştırdık organik virüs diyor. Dünyadaki paranın %70 i altın rezervinin %60 ı elinizde olacak. Dünyayı organik bir virüs bu hale getirecek. Dünya'ya reset atılacak. Bir çağ kapanacak ve bunu bir tesadüf yapacak. Akıl işi değil. 

ABD halkı, Amerikan Kongresi'nde ve Beyaz Saray'da, "tıbbi yanlış uygulama ve insanlığa karşı suçlar" nedeniyle Bill & Melinda Gates vakfının soruşturulması için imza kampanyası başlattı. 477.720 bin imza ile en çok imza alan ikinci konu oldu. 

Gelişmeleri Takip Ederek Bildirim Gelmesini İstiyorsanız ve Dijital Gazeteciliğe Destek Olmak için Web Sayfamıza Abone Olun, Paylaşın, Farkında Olalım. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar